2010. december 19., vasárnap

Hortobágyi húsos palacsinta

Rég nem írtam, ennek egyetlen egy oka volt, semmi olyan különleges dolgot nem főztem, amit szívesen feltettem volna. Vagy olyat főztem, ami már szerepel a blogomon. Tegnap ebédre hortobágyi palacsintát készítettem, és megerősítek mindenkit, hogy érdemes visszanyúlni nagyanyáink receptjeiért. Plusz most sül a bejgli, úgyhogy nemsoká azt is közzéteszem, na persze csak virtuálisan....


Hozzávalók:
Csirkepörkölt (ez minden család belső ügye, úgyhogy nem írom le, hogy hogyan készítettem)
Sós palacsinták

A pörköltből a húst pépesítem, majd megtöltöm a palcsikat. Utána a visszamaradt szaftot tejföllel sűrítem, és a palcsikat meglocsolom vele. Kész is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése